Dil Seçimi
TR
Haberler
Palmet Enerji A.Ş. Tahvil İhraç Belgesi'ni SPK'dan aldı.Karaçoban PALEN Lisansına dahil edildi!Palen, 117 Okul ve Yurt Binasına Doğal Gaz Şebekesini getirdi ve Doğalgaz Arzını Sağladıİthalat (Spot LNG) lisansımızın süresi 10 yıl süre ile uzatılmıştır.İhracat Lisansı başvurusu yapılmıştır.“Müşteri Memnuniyeti” kalite anlayışımızı “ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Sertifikasyonu” ile güçlendirdik!(17.12.2018)KARAÇOBAN İLÇEMİZ DE DOĞALGAZA KAVUŞTU! (07.12.2018)Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş’in başkanlığında şehirdeki hava kirliliğinin sebepleri ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü bir toplantı yapıldı.Palmet Enerji A.Ş.’nin TURKRATING (İstanbul Uluslararası derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) tarafından yapılan rating çalışması sonuçlanmıştırTürkiye doğalgaz dağıtım sektörünün en büyük oyuncularından iştirakimiz Palgaz’ın 80 milyon Türk Lirası tutarındaki 2 yıl vadeli, tahvil ihracı başarıyla tamamlamıştır.PALMET ENERJİ İŞTİRAKLERİNDEN PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 80 MİLYON TL'LİK YENİ BİR TAHVİL İHRACIYLA SERMAYE PİYASALARINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR.PALMET ENERJİ A.Ş. YURTDIŞI ÇALIŞMALARI…PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş. GENİŞLEME YATIRIMLARI…PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş. KUZEY MARMARA OTOYOLU ASFALT TESİSLERİ BAĞLANTILARI…PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş.’DEN 218.000 MÜŞTERİYE 1,7 MİLYAR M3 DOĞALGAZ ARZI…PALMET ENERJİ A.Ş.’DEN DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇAĞRI MERKEZİ YATIRIMI…PALMET ENERJİ A.Ş.’DE SON TEKNOLOJİ SCADA MERKEZİ…PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş. İÇİN TURKRATING ÇALIŞMALARI…“Energy Systems and Management” başlıklı (ISBN 978-3-319-16023-8) Springer Kitapevi tarafından 2015 yılında basılmış olan kitabımız, 2017 yılında en fazla indirilen e-kitaplar arasında ilk %25’de yer aldı.TRSPALM31814 ISIN Kodlu 20.000.000-TL Tutarındaki TahvilTRSPLENA1714 ISIN kodlu 35.000.000-TL Tutarındaki Tahvilİştiraklerimizden Palen A.Ş. için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ikinci dağıtım tarifesi uygulamaya girdiİştiraklerimizden Palgaz A.Ş. için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ikinci dağıtım tarifesi uygulamaya girdiTRSPLDG81716 ISIN kodlu 60.000.000-TL tutarındaki tahvilBilgi Güvenliği Yönetim SistemiPALGAZ’ın 350 Milyon TL Tutarındaki Tahvil İhraç İzni 07.07.2017 tarihli SPK Kurul Toplantısında OnaylandıPALGAZ 200 BİN ABONEYİ AŞTIPALMET ENERJİ ihraç ettiği tahvillerin satışını başarıyla tamamladı.PALMET GAZ GRUBU 300.000 ABONEYİ AŞTI!PALMET ENERJİ Tahvil İhraç Belgesi'ni SPK'dan aldıJCR Eurasia Rating, Palmet Enerji'nin Kredi Notunu yeniden değerlendirdi.PALGAZ çevre köylere doğalgaz götürmeye devam ediyor!Demirciler RMS-A İstasyonu inşaatı hızla devam ediyor!Pasinler, Horasan, Tortum, Narman, İspir ve Oltu PALEN Lisansına dahil edildiJCR Eurasia Rating, Palmet Enerji'nin Kredi Notunu yeniden değerlendirdi.PALEN’in ihraç ettiği tahvillerin satışı tamamlandı!PALMET, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Elektrik İhalesini KazandıPALMET ENERJİ, FORTUNE 500 listesinde 157. sırada yer aldıPalmet Enerji A.Ş.’nin ihraç ettiği tahvillerin satışı tamamlandı!PALMET ENERJİ, Tahvil İhraç Belgesi'ni SPK'dan aldı.JCR Eurasia Rating, Palmet Enerji'nin Kredi Notunu açıkladı.PALMET GAZ GRUBU 250.000 ABONEYİ AŞTI!PALMET MÜHENDİSLİK Vakıfbank Veri Merkezi ihalesini aldıPALGAZ 150.00 ABONEYİ AŞTI!JCR Eurasia Rating, PALGAZ'ın Kredi Notunu güncelledi.PALMET ENERJİ, FORTUNE 500 listesinde 163. Sırada yer aldıPalmet Enerji "ICEM 2014 Enerji Konferansı" Açılış TöreniPalmet Enerji "ICEM 2014 Enerji Konferansı" Tanıtım FilmiICEM Öğrenci Yarışması sonuçlandıICEM Konferansı Başarıyla GerçekleştirildiYönetim Kurulu Başkanımız Bloomberg HT Televizyonu’na Konuk OlduPALMET ENERJİ Çırağan'da Basın Toplantısı DüzenlediPALMET, Petform Yönetim Kurulu'nda.PALMET ENERJİ ile Bilgi Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği “Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı” 5-7 Haziran 2014’te İstanbul’da gerçekleştirilecekPalen Enerji Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin 30 milyon liralık tahvil ihracı başarıyla tamamlandıEriç Barajı ve HES Projesi’nin kurulu gücü 282,5 MW’a yükseliyorALES Kombine Çevrim Elektrik Santrali’nin Geçici Kabulü Tamamlandı.865 MW gücündeki santralin gaz istasyonu kabulü tamamlandıPALGAZ’ın Pelitli RMS-A Tesislerinin tamamlandıPALGAZ 100.000 ABONEYİ AŞTI!Gasline, Dağal Gaz Toptan Satış Lisansını AldıPalmet Enerji İştiraki olan Eriç Barajı projesinin tüm hisseleri Palmet Elektrik tarafından alındıEriç Hidro Elektrik Santrali projesi mühendislik çalışmaları hızla ilerliyor.GAZPORT, TPAO’nun Akçakoca Gazını Arza Başladı . 24 Mayıs 2011Palmet Enerji iştiraki ALES 64 MW Elektrik Üretim lisansını aldıPalmet Group ve Palen Enerji olarak Erzurum 2011 Kış Olimpiyatlarındaki tüm sporculara başarılar dileriz.PALPORT 20 yıllığına 02 Aralık 2010 tarihinde Elektrik Toptan Satış lisansını EPDK'dan aldıBasın açıklaması - 29 Eylül 2010 -PALMET’TEN Hidroelektrik Üretiminde Önemli Adım
GRUP ŞİRKETLERİMİZ

29.09.2010

Basın Açıklaması- 29 Eylül 2010
PALMET’TEN HİDROELEKTRİK ÜRETİMİNDE ÖNEMLİ ADIM

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş, Eriç Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.’nin Karasu Nehri üzerinde Kemah, Erzincan’da kurmak istediği Baraj ve Hidro Elektrik Santrali için kabul edilen 49 senelik Elektrik Üretim Lisansı’nı ,Palmet Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray’a bugün EPDK Binası’nda yapılan bir tören ile verdi. Eriç Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. Ocak 2010’da DSİ Genel Müdürlüğü ile Su Kullanım Hakkı Anlaşması imzalamış, bunu müteakiben Çevre Bakanlığı’ndan Çevre Etki Değerlendirme “Olumlu” Raporu almıştı.

Eriç Barajı ve HES Projesi Bakanlar Kurulu’nca daha önce imzalanmış olan Hükümetlerarası Anlaşmalar kapsamındaki Türk-ABD Enerji Protokolü’nde yüzde 100 kredi temini şartıyla yer almaktaydı. HES Projesi için daha önce kurulan konsorsiyumun içerisinde Black & Veatch (ABD), Clark (ABD), Voest Alpine, Bayındır İnşaat, Limak İnşaat ve Temelsu Mühendislik yer almaktaydı.

Türkiye ve ABD Hükümetleri arasında imzalanan anlaşmaya göre projenin yatırımcısı Hazine garantisi ile desteklenmiş DSİ olacak, Amerikan ve Türk şirketler tarafından da projenin müteahhitliği üstlenilecekti. Ancak 2001 Ekonomik Krizi’nden sonra bu projeye hazine garantisi verilemediği için durdurulmuştu.
2007 Nisan ayının son haftasında yürürlüğe giren 5625 Sayılı Kanun, İkili İşbirliği Protokolü kapsamında yer alan tüm HES projeleri için, DSİ bünyesindeki ana yüklenicilerine projede yatırımcı olarak yer alma hakkını vermişti. Palmet Enerji daha önce konsorsiyumda yer alan firmalar ile anlaşma sağladıktan sonra Eriç Enerji Üretim ve Yatırım A.Ş.’yi oluşturmuş, bu iştiraki ile EPDK’ya Elektrik Üretim Lisansı aynı zamanda DSİ’ye de Su Kullanım Hakları için başvuruda bulunmuştu.
Proje Fırat Nehri’nin Karasu Kolu üzerinde yer alacak olan Baraj ve Hidro Elektrik Santralından oluşuyor. Projenin 5.5 km2’lik göl alanı ile Çevre açısından bir olumsuzluğa neden olmayacağı öngörülürken; 170 MW’lık kurulu güç ve 702 GWh’luk yıllık enerji üretimi ile Türkiye’nin artan puant elektrik ihtiyacını güvenilir bir kaynakla karşılamaya yardımcı olması hedefleniyor. Maliyeti yaklaşık 450 Milyon (USD) olarak açıklanan Projenin aynı zamanda 20 km’lik su tüneli ve 19 km’lik demir yolu deplasmanı ile bölgenin en kapsamlı yatırımlarından biri olacağı düşünülüyor. Lisans alınması ile detaylı mühendislik çalışmalarına başla tılan projede 2012 yılına kadar proje inşaatına başlamış olması hedefleniyor.

Palmet Enerji yetkilileri Elektrik Üretimi yatırımlarının hidroelektrik haricinde Doğalgaz Çevrim Santralleri ve Rüzgar Çiftlikleri ile devam edeceğini ifade etmekteler.

Copyright © 2012 Tüm Hakları Saklıdır Palmet Enerji A.Ş.
design: